Sådan installeres en USB-udtag

At vide, hvordan man installerer et USB-udtag er ved at blive et populært emne, da telefoner og andre enheder i stigende grad er afhængige af USB-udtag. For at øge bekvemmeligheden skifter mange husejere fra almindelige stikkontakter til stikkontakter, der har USB-opladere. I nogle tilfælde er montering af USB-udtag autorisationskrævende, derfor er det en god idé at bruge en elektriker med autorisation selvfølgelig. 

Elektriker Glostrup

I denne blog får du en klarere forståelse af fordelene ved USB-udtag. Fortsæt med at læse for at få trin-for-trin-vejledning direkte fra eksperterne som Autoriseret Elektriker om, hvordan du installerer en USB-udtag. Denne artikel er udviklet af deres elektriker Valby.

Fordele ved at installere en USB-udtag

At forenkle og strømline processer i dit hjem kan være fantastisk for produktiviteten og minimere stress for dig og dine familiemedlemmer. Det kan virke dumt, men sandheden er, at noget så simpelt som en USB-vægstik kan gøre dit liv lettere. Sådan gør du:

-Ikke flere voluminøse opladere, der optager alle stikkontakter
-Pænt udseende til stikkontakter
-Oplad og brug din enhed samtidigt
-Oplad hurtigere end traditionelle USB-udtag, der findes i stationære eller bærbare computere

Trækker USB-udtag strøm, når de ikke er i brug?

Når du lader en telefonoplader være tilsluttet væggen, trækker den en lille, men konstant mængde strøm. Mange mennesker, der overvejer at installere USB-udtag, er bekymrede over den fantomenergi, som disse enheder kan trække. I modsætning til opladere, der bruger elektricitet, når de er tilsluttet, men ikke i brug, bruger USB-udtag ikke elektricitet, medmindre de forsyner en enhed med strøm.

9 trin til hvordan man installerer en USB-udtag

Før du begynder installationsprocessen, skal du samle de rigtige værktøjer:

-Nye USB-udtag og dæksel
-Spændingstester
-Flad skruetrækkere
-Nåle-næsetang
-Boremaskine (Hilti)

Vigtig sikkerhedsbemærkning: Det er absolut nødvendigt at slukke for strømmen til stikkontakten, før du begynder at arbejde. Tag ikke det første skridt, før du sikrer dig, at den relevante afbryder er slukket ved at teste den med en spændingstester.

Når du har alle de nødvendige værktøjer til projektet og er sikker på, at strømmen til stikkontakten er slukket, kan du følge disse trin for at installere USB-udtag:

1: Fjern det originale dæksel med din fladskruetrækker.

2: Tag beholderen ud af din væg; der skal være en skrue i bunden og en øverst, du skal skrue af med dit bor.

3: Brug stjerneskruetrækkeren til at begynde at frakoble ledningerne; der vil være 4 ledninger i alt.

4: Brug nåle-næsetangen til at rette ledningerne ud.

5: Begynd at forbinde ledningerne til din nye USB-udtag, som vil have etiketter, der fortæller dig, hvilke ledninger der går hvor.

6: Når den er tilsluttet, stram hver ledningsforbindelse med en skruetrækker.

7: Sæt ledningerne og stikket tilbage i vægboksen og skru stikket på plads.

8: Fastgør den nye USB-udtag ved hjælp af fladskruetrækkeren.

9: Tænd stikkontaktens afbryder, og test den ved at prøve at oplade en enhed.

 

Hvis du er klar til at opgradere dine stikkontakter, men ikke er interessant i at håndtere processen selv, så kontakt dine lokale elektrikere f.eks. Hvis du bor i Gentofte kontakte Autoriseret elektriker Gentofte.

Har du brug for Elektriker Døgnvagt? Kontakt Autoriseret elektriker og deres Akut Elektriker