Vores vigtigste

Vi samarbejder med de bedste entreprenører i København og ud daner vores personale kontinuerligt.  Fordi at de er vores vigtigste resurse. 

Besøg os på vores kontor og bliv guidet

Nybygningsopgaver spænder fra strukturplanlægning og analyse for større områder til detaljeret planlægning af ejendomme og kvarterer. I nybyggeri arbejder vi blandt andet med boliger, skoler, sport og offentlige bygninger – fra skitser til færdige dokumenter. Ombygning og restaurering involverer at tage sig af de allerede byggede, ofte tilføjelser i følsomme omgivelser. Kulturhistoriske værdibeskrivelser, plejeprogrammer og pleje- og vedligeholdelses planer er opgaver, vi udfører som bygnings-antikviteter. Vi laver også interiører i gamle, renoverede eller helt nye miljøer. Også tekniske specifikationer og ting som f.eks. lynafleder gør forskel.

100+ Timer

Bruger vi vi uddannelse om året per medarbejder

9 Sprog

På vores kontor snakker vi 9 sprog. Vi kan derfor tage kunder ind fra mange lænder.

Ikke alle vores medarbejder taler ni sprog*

Afspil video
Ideeologi

Vores mission

Arkitekter er en virksomhed, der vil være en af de største inden for bybygning, nybyggeri, ombygning og restaurering. I tæt dialog med vores kunder udvikler vi langsigtede værdifulde miljøer. Med viden om det allerede bygget skaber vi fremtidig arkitektur. Se vores partnere til mere sikkerhed:

Hvorfor kan Wienberg lide at arbejde med træ?

Hvorfor kan Wienberg lide at arbejde med træ?

– Wienberg Arkitekter var blandt de første, der arbejdede med KL-træ i Dk. Det var før der var sin egen produktion af KL-træ i landet. Måden til brug af træ var helt ny. Produktet var udviklet i Østrig og Schweiz, siger Karina arkitekt og bæredygtigheds- og træbygningsstrateg

– Det er klimasmart i dag at bruge trærammer. Her er de hårde numre, der gælder. Med LCA-analyser er det muligt at se, at træbygninger gør en forskel. Sammen med By del elektriker Amager får vi bedre klima