Tjekliste for midlertidig leje af affugter

1. Forstå dit behov

Første ting først. Du skal bestemme formålet med din affugter leje, er hvor længe du skal leje en affugter. Har du brug for en primær kølekilde under et byggejob? Har du brug for supplerende affugter under en periode med meget fugt?

2. Kend rummet og fugtproblemet 

Før du ringer til en ekspert i montering af leje affugtere, vil du gerne vide, hvor meget plads der er. Den bedste måling at vide, er den samlede kubikfod, du skal have dækket. Selvom arealet af et rum er nyttigt, giver multiplikation med rummets højde os en bedre idé om, hvor meget volumen der er nødvendig. Du vil også beslutte, om du har brug for flere rum afkølet, eller om det kun er ét åbent område.

3. Tjek stikkontakter 

At forstå dine strømkilder er en vigtig del når du vil leje affugter. Mens mindre enheder generelt kan tilsluttes en normal stikkontakt, kan større affugtere kræve specielle stikkontakter eller ledninger. De fleste af  enheder fungerer på en standard 120V stikkontakt, 15 amp og 20 amp afbrydere. Bestem, hvor mange stikkontakter du har til rådighed, og hvor meget spænding der er tilgængelig i din bygning.

4. Overvej ventilation montering

Lej affugter der udstøder luft som en del af køleprocessen. Den varme luft ledes typisk ud af et afkølet rum gennem en aftrækskanal. Kanalen kan ventileres ud af et vindue, i et faldloft eller gennem en væg. At kende dine muligheder på forhånd vil hjælpe udlejningsfirmaet med at bestemme de bedste kanalmuligheder for dig. Husk at leje affugter bare er en midlertidig løsning, kontakt en ventilation montør for tilbud på en holdbar løsning og få bugt med dårligt indeklima