4 måder at opdatere din belysning på selv

4 måder at opdatere din belysning på uden en elektriker

Klar til at ændre stemningen i dit hjem, men ikke klar til at forpligte dig til en elektriker? Slap af. Lær at ændre belysningen uden elektriske ledninger. 

Hvis du her mod på kan du altid prøve selv da lampeopsætning ikke kræver autorisation, ellers så anbefaler vi denne elektriker på Amager.

Hjemmebelysning

Overvejer du at ændre belysningen i dit hjem, men usikker på, om dine gør-det-selv-færdigheder inkluderer elektriske ledninger? Svaret er enkelt: Skift bare belysningen, ikke ledningerne. Der er masser af ideer til belysning uden ledninger, der nemt kan ændre udseendet og følelsen af ​​dit opholdsrum.

Lyspærer og lampeskærme

Start med noget simpelt, som at skifte dine pærer eller endda dine lampeskærme. Farvede pærer kommer i mange farver, herunder rød, gul, grøn, blå, pink, orange og rav. Og selvfølgelig finder du et endnu større udvalg af farvede lampeskærme i enhver boligindretningsbutik.

Interesseret i at tage det et skridt videre? Overvej at købe en farveskiftende LED-pære. Med en Bluetooth-kompatibel smartphone kan du styre pærens lysstyrkeniveau, aktivere unikke effekter og endda ændre lysets farve, når stemningen rammer dig. Små ændringer som disse kan have stor indflydelse på følelsen af ​​dit hjem.

Plug-in pendellamper

For at installere en loftslampe uden ledninger skal du kigge efter pendullamper. Disse er enkeltlygter, der hænger i en ledning fra loftet og tilsluttes en stikkontakt i nærheden. Plug-in pendler er den perfekte løsning til aldrende armaturer – de giver dig udseendet og følelsen af ​​moderne belysning uden at kræve en eneste klipning i gipsvæg. Derudover øger de også opgavebelysningen og er nemme at skalere til det sted, hvor de skal hænge.


Plug-in væglamper

Plug-in lampetter er meget nemme at installere – hvis du kan hænge et billede op, kan du installere en plug-in lampet. Vægmonteret belysning kan tilføje symmetri såvel som dekorativ interesse til ethvert rum i dit hjem. Forklæd ledningen, der hænger ned i et tyndt metalrør, der løber fra lampen til stikkontakten for at give dette lys et mere permanent udseende.

Trådløs LED bevægelsessensor lys

Et trådløst bevægelsessensorlys er en af ​​de mindre bekvemmeligheder, der bliver en livsændrende opgradering, når den er installeret. Ikke alene er de billige og nemme at installere, men batteridrevne lamper er også gode til mørke områder som frakkeskabe, pantries, loftsrum og opbevaringsskabe. Brug dem til at oplyse indkørsler, baggårde, trapper, dæk, gange – selv din vej til badeværelset om natten.

Hvis dit HPFI relæ bliver ved med at slå fra, så er det også godt at gemme nummeret til en dygtig akut elektriker…