Drømmene ned på papir

Udlev boligdrømmene ud fra dine ønsker og behov

Man kan have mange drømme til ens kommende bolig, når man skal kigge på et nyt hus. Det kan både være de helt store byggedrømme eller blot drømme omkring en bestemt indretning til det nye hus. Måske ønsker man at sætte sig eget præg på boligen eller også er der nogle praktiske forhold, som spiller ind som kriterie. Lige meget hvad, skal disse ønsker og behov flettes sammen til den drømmebolig, som man går og har i tankerne.

Ønsker du at bygge dit eget hus? Få et godt samarbejde med en arkitekt

For at kunne udleve de mange drømme og få dem ned på et stykke papir, har man brug for en arkitekt. Arkitekten kan hjælpe med at få styr på de mange ønsker, og i samarbejde med dig få fundet frem til de rigtige løsninger. Med en god relation til ens arkitekt, vil man kunne snakke frem og tilbage om forskellige løsninger, og måske ende med et endnu bedre resultat end først tænkt. Arkitekten vil også kunne hjælpe med at overveje de behov og løsninger, som familien kan have brug for at medtænke i huset. Dette kunne være hundens behov.

Er der hund i familien, skal der også tages hensyn til den

Den firbenet ven er fantastisk, og skal selvfølgelig også medtænkes, når der kigges på hus. Lige meget om man bygger huset selv eller kigger på allerede eksisterende boliger, skal indretningen passe til hundens behov. Har den svært ved at gå på trapper, vil det være upraktisk at købe et hus med en masse snørklede og store trapper. Det vil være besværligt for hunden, fordi den ikke kan bevæge sig rundt, som den ønsker. Derudover vil resten af familien skulle bære den op og ned ad trapperne. Et andet element er gulvene.

Mange hunde har også en tendens til at kunne glide rundt på bestemte materialer. Man kan med fordel prøve at undgå disse materialer for hundens skyld. Et godt eksempel kunne være, hvis hunden leger indendørs. Legetøj til hunde er oftest legetøj, som hunden kaster rundt med eller løber efter. Med glatte gulve risikerer hunden at skøjte rundt, og enten vælte noget eller i værre tilfælde slå sig. Hunden skal have det godt i det nye hjem ligesom resten af familien. Det er derfor super vigtigt at tage højde for dens behov, når man tænker på at købe et nyt hus eller måske selv bygge det.

Se her for at finde et stort udvalg af hundelegetøj, som du kan fylde dit nye hjem med.

Ens nye drømmehjem handler om at skabe gode rammer for familietid og samvær. Ved at overveje alle familiemedlemmers behov, undgår man løsninger i fremtiden, som man vil fortryde. Find dét hjem som passer perfekt til din familie og ikke mindst den firbenet ven, som uden tvivl vil sætte pris på at blive medtænkt i boligdrømmene.

Medtænk hunden i boligdrømmene